Avís legal

Política de privacitat

En compliment amb el que estableix la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació, amb data de 11 de juliol, seguidament s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Color&Form, S.L.
Nom i adreça del domini Internet: www.colorform.es
Adreça: Pol. Ind. Pla de l’Estació, C/Abadal 4, 08730 Sta. Margarida i els Monjos (Barcelona)
Tel. +34 938 186 938
e-mail: info@colorform.es

 

Informació general

Aquesta pàgina pot contenir notificacions d’altres propietaris i informació de copyright les clàusules dels quals han de ser considerades i complertes.

La informació que apareix en aquesta pàgina web no ofereix cap garantia, expressa o implícita. La informació d’aquesta pàgina web pot contenir imprecisions tècniques o errors tipogràfics. La informació pot modificar-se o actualitzar-se sense previ avís. Color&Form també pot millorar, canviar i / o eliminar els productes i / o programes descrits en aquesta informació en qualsevol moment i sense previ avís.

Color&Form no desitja rebre cap informació confidencial ni privilegiada mitjançant la nostra pàgina web. Si us plau, tingui en compte que qualsevol informació o material enviat a Color&Form es considerarà no confidencial, però estarà subjecte a la política de privacitat abans esmentada. L’enviament de qualsevol informació o material a Color&Form implica l’autorització irrevocable a Color&Form i sense restriccions per utilitzar, reproduir, presentar, executar, modificar, transmetre i distribuir aquest material o informació i també un acord amb la llibertat de Color&Form per utilitzar qualsevol idea, concepte, coneixement o tècniques enviades per qualsevol propòsit.

Color&Form no representa cap altra pàgina web que es pugui accedir a través d’aquesta pàgina web. En visitar una pàgina web que no pertanyi a Color&Form , si us plau, tingui en compte que és independent de Color&Form i que Color&Form no té control sobre el contingut. Tot enllaç, d’altra banda, a una pàgina web que no pertanyi a Color&Form no implica que Color&Form justifiqui o accepti qualsevol responsabilitat pel contingut o ús d’aquesta pàgina web. És responsabilitat de l’usuari prendre les precaucions per tal d’assegurar-se que qualsevol cosa que ell o ella pugui seleccionar pel seu ús està lliure d’elements com ara virus, cucs, cavalls de Troia o altres elements de naturalesa destructiva. En cap cas acceptarà Color&Form cap responsabilitat ni serà part de cap dany directe, indirecte o especial o conseqüències que resultin de qualsevol ús d’aquesta pàgina web o de qualsevol altre lloc web vinculat, incloent, però no limitat a qualsevol pèrdua de beneficis, interrupció de negocis, pèrdua de programes o altres dades del sistema de manipulació de cap manera la informació de l’usuari, fins i tot en el cas que l’usuari proporcioni l’advertència expressa de la possibilitat d’aquests danys.

Les declaracions informatives de l’any 2000 respecte a les capacitats de qualsevol producte o servei no relacionats amb Color&Form són reimpressions de l’Acte de Divulgació d’Informació i Disponibilitat (Acta d’emissió i eliminació de la informació) de l’any 2000 (en endavant “reimpressions”) i es basen en informació proporcionada per tercers. APD no ha verificat de manera independent el contingut de les reimpressions i no accepta cap responsabilitat per la veracitat o integritat de la informació continguda en les reimpressions.

Color&Form no accepta cap responsabilitat per les conseqüències o danys que puguin derivar de l’accés a la seva pàgina web, des de l’ús que es faci de la informació continguda acte seguit, o de l’accés a altres matèries a Internet que es faci a través dels seus enllaços.

 

Propietat intel·lectual de la pàgina web

Copyright © 2017 Color&Form, S.L.

Tots els drets d’ús estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual relacionats amb el lloc web, disseny gràfic i codis són titularitat de Color&Form. L’exercici exclusiu dels drets d’ús dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació es refereixen a aquesta associació.

Com moltes pàgines web, utilitzem “cookies” per oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si continues navegant entendrem que acceptes la nostra Política de privacitat.

Ok