Processos

Solucions globals

Color&Form ofereix sol·lucions globals en l’aplicació de pintura en líquid i muntatge de productes tècnics de plàstic.

El nostre afany d’innovació i millora constant ens permet oferir respostes avançades des del punt de vista tecnològic i qualitativament excel·lents.

Color&Form compta amb una excel·lent mà d’obra qualificada, un equip de professionals formats especialment per tal d’exercir els diferents treballs de pintura, mecanització o serveis de muntatges mecànics i elèctrics, ja sigui en petites o grans sèries.

Una bona preparació prèvia al pintat de la peça és imprescindible per garantir un acabat òptim i durador. El tractament a aplicar varia en funció del tipus de peça i material sobre el qual treballem.

Les instal·lacions de Color&Form estan equipades amb cabines pressuritzades pel pintat de tot tipus de materials plàstics i metàl·lics, amb alts requeriments de qualitat. Actualment es pinten més de 40.000 peces anuals.

Comptem amb una cabina pressuritzada de 20 m² per a acabats d’alta qualitat, i un forn estàtic d’assecat de 20 m².

Comptem amb un equip de professionals qualificats i específicament formats per a dur a terme diferents treballs de mecanitzat.

Dissenyem i fabriquem utillatges a mida per a cada necessitat a fi de garantir els mes alts nivells de qualitat.

Disposem d’una amplia zona de muntatge on realitzem tot tipus de muntatges, ja sigui d’elements mecànics o elèctrics/electrònics, amb la finalitat de minimitzar les tasques de manipulació als nostres clients.

Com moltes pàgines web, utilitzem “cookies” per oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si continues navegant entendrem que acceptes la nostra Política de privacitat.

Ok